Bezoek aan het paddenstoelenhuis

Ook zo benieuwd hoe paddenstoelen groeien? En benieuwd naar heerlijke recepten met kastanjechampignons, met portabella, en met andere paddenstoelen? Dan moet u zeker een keer met uw gezelschap op bezoek in Het Paddenstoelenhuis! U wordt gastvrij ontvangen en neemt een kijkje op het bedrijf. En we laten u natuurlijk niet naar huis gaan voor u van onze paddenstoelen heeft geproefd.

Ook zo benieuwd hoe paddenstoelen groeien? Tijdens een rondleiding vertellen we u alles over onze paddenstoelenkwekerij. Een bakje paddenstoelen voor thuis én de favoriete recepten van het Paddenstoelenhuis zijn inbegrepen bij het bezoek.

lees meer >

Van 5 tm 16 oktober is het weer Dutch Agri Food Week. Het thema is dit jaar: Duurzaam eten, wat ligt er op jóuw bord? Tijdens de DAFW laten we u graag kennis maken met ons bedrijf en ons product. Daarom organiseren we een rondleiding op zaterdag 5 oktober.

lees meer >

Bent u een echte liefhebber van paddenstoelen? We combineren een rondleiding op onze paddenstoelenkwekerij met een kleine proeverij van verrassende Paddenstoelen’tapas’. We serveren daarbij een glaasje bier, wijn of fris. Een bakje paddenstoelen voor thuis én de favoriete recepten van Het Paddenstoelenhuis zijn inbegrepen bij het bezoek.

lees meer >

U combineert een rondleiding op onze paddenstoelenkwekerij met een heerlijke Paddenstoelenlunch. Een bakje paddenstoelen voor thuis én de favoriete recepten van Het Paddenstoelenhuis zijn inbegrepen bij het bezoek.

lees meer >