Educatief in het Paddenstoelenhuis

Een paddenstoelenkwekerij is natuurlijk een hartstikke leuke leeromgeving. Door te zien, te ervaren, te doen én te proeven
leren kinderen veel over de natuur, de seizoenen, het milieu en hun voedsel.

Het Paddenstoelenhuis is aangesloten bij Klasseboeren Oss en wij bieden in 2018 én 2019 de les ‘Restaurant Oss’, een les over de herkomst van voedsel die aansluit bij de kerndoelen van het onderwijs en geschikt is voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Dankzij een bijdrage van de Gemeente Oss kunnen alle scholen in de Gemeente Oss deze les gratis boeken voor hun groep(en) 7 en 8. Maar we bieden natuurlijk ook hartstikke leuke lessen voor alle andere klassen. Bezoek de website van Klasseboeren of neem contact met ons op.

Inclusief je eigen kweekbak. Educatieve cursus voor groep 5 tm 8.

lees meer >

Vind jij het ook zo leuk om lekker te koken en zou je het geweldig vinden om je vader, moeder, opa, oma, vriend of vriendin te ontvangen in je eigen restaurant? Dat kan! Het Paddenstoelenhuis wordt vandaag voor 1 dag door jou omgetoverd in een echt restaurant.

lees meer >

Een boeiende leeromgeving zijn waar kinderen zelf kunnen ervaren hoe paddenstoelen groeien en zo leren over de natuur en over hun eten, dat is wat we graag wilen.

lees meer >