Koken

Iedereen kan koken in
Het Paddenstoelenhuis!

In de keuken op onze bijzondere locatie is het gezellig samen koken en daarna heerlijk samen genieten van het eten. We bieden professionele kookworkshops voor groepen van eenvoudig tot luxe.
Elk seizoen zetten we bovendien een aantal thema-workshops op de kalender, waarvoor u zich ook individueel kunt inschrijven.
We beginnen de workshop altijd met het plukken van onze eigen paddenstoelen, die we daarna onder leiding van een professionele kok omtoveren tot verrassende paddenstoelengerechten

Ontdek de Chef-kok in jezelf!

De culinaire begeleiding van onze kookworkshops ligt in handen van een professionele kok.

Onze arrangementsprijzen zijn bijna altijd all-in, zodat u niet later voor onaangename budget-verrassingen staat! Wij verwijzen u naar de afzonderlijke arrangementen voor de exacte informatie.

 

Wie zal er niet genieten van deze unieke Paddenstoelenhuis-workshop? We koken en eten samen in een ontspannen sfeer een heerlijk vier-gangen diner, en verwerken daarin natuurlijk de paddenstoelen van ons bedrijf. Onze kok zal u inspireren met zijn enthousiasme voor goed eten.

lees meer >

Voor wie interesse heeft in paddenstoelen maar ook graag zelf bezig is hebben we onze pluk- en- proef mini-kookworkshop. Een rondleiding, zelf plukken, en daarna proeven van één gerecht dat we samen maken.

lees meer >