Koken

Iedereen kan koken in
Het Paddenstoelenhuis!

In de keuken op onze bijzondere locatie is het gezellig samen koken en daarna heerlijk samen genieten van het eten. We bieden professionele kookworkshops voor groepen van eenvoudig tot luxe.
Elk seizoen zetten we bovendien een aantal thema-workshops op de kalender, waarvoor u zich ook individueel kunt inschrijven.
We beginnen de workshop altijd met het plukken van onze eigen paddenstoelen, die we daarna onder leiding van een professionele kok omtoveren tot verrassende paddenstoelengerechten

Ontdek de Chef-kok in jezelf!

De culinaire begeleiding van onze kookworkshops ligt in handen van een professionele kok.

Onze arrangementsprijzen zijn bijna altijd all-in, zodat u niet later voor onaangename budget-verrassingen staat! Wij verwijzen u naar de afzonderlijke arrangementen voor de exacte informatie.

 

Wie zal er niet genieten van deze unieke Paddenstoelenhuis-workshop? We koken en eten samen in een ontspannen sfeer een heerlijk vier-gangen diner, en verwerken daarin natuurlijk de paddenstoelen van ons bedrijf. Onze kok zal u inspireren met zijn enthousiasme voor goed eten.

lees meer >

Zelf koken is natuurlijk het allerleukste. Ook dát kan in Het Paddenstoelenhuis. En het menu van het Paddenstoelenhuis Kinderkookcafé is er één om je vingers bij af te likken. Natuurlijk gaan we ook kijken op de kwekerij hoe paddenstoelen groeien. Een kinderkook-avontuur voor kinderen van 6 tot 12 jaar, bestemd voor je klas, familie, de BSO, je club, als vakantieactiviteit of als verjaardagsfeest. En vind je het leuker om eerst zelf te koken en daarna je eigen gasten uit te nodigen, dan kan dat ook. We maken er samen een echt Paddenstoelenhuis Restaurant van.

lees meer >

Voor wie interesse heeft in paddenstoelen maar ook graag zelf bezig is hebben we onze pluk- en- proef mini-kookworkshop. Een rondleiding, zelf plukken, en daarna proeven van één gerecht dat we samen maken.

lees meer >

Elk gezelschap kent haar eigen budget, dat begrijpen we helemaal hier bij Het Paddenstoelenhuis. Heeft u een leuke vereniging of club, en organiseert u een uitje? Wij snappen dat de kas niet altijd toereikend is voor het uitgebreide werk.

lees meer >