Kookworkshop Het Paddenstoelenhuis

U bent van harte welkom in Het Paddenstoelenhuis voor een Paddenstoelen-Kookworkshop voor uw eigen gezelschap.
Gezellig koken en bijpraten en daarna heerlijk eten in een bijzondere omgeving. En natuurlijk staan onze eigen paddenstoelen ook op het menu.

We ontvangen uw gezelschap in Het Paddenstoelenhuis met koffie en thee. Aansluitend gaan de schorten voor en gaan we de keuken in.
Daar maken we u deelgenoot van het menu voor die middag of avond en worden de taken verdeeld. In groepjes wordt hard gewerkt aan amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. En als de ‘Mise en place’ klaar is nemen we u mee naar de paddenstoelenkwekerij, waar u met eigen ogen ziet hoe onze paddenstoelen groeien. Eenmaal terug in Het Paddenstoelenhuis kunt u samen gezellig aan tafel voor het diner.
Tijd om uitgebreid van elkaars kookkunsten te genieten.
Aan het einde van de middag of avond krijgt u natuurlijk van ons een bakje paddenstoelen mee naar huis én de recepten van het paddenstoelendiner. Zo kunt u thuis nog lekker nagenieten van uw bezoek.

 Dit mag u verwachten:

  • Ontvangst op een bijzondere locatie met koffie of thee
  • Samen een compleet diner maken met producten uit de streek en van het seizoen. Daarna aan tafel om onder het genot van een glaasje alle gerechten op te eten
  • Rondleiding op de paddenstoelenkwekerij
  • Een bakje paddenstoelen en recepten mee naar huis
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Het Paddenstoelenhuis exclusief voor uw gezelschap
  • Leuke paddenstoelenspullen in onze giftshop
  • Combinatiemogelijkheden met zakelijke ontvangst, arrangementen op maat

Tijd?

Ontvangst 14.30 u, aanvang 15.00 u, tafel dekken om 16.30 u, aansluitend rondleiding en diner, uw verblijf eindigt rond 19.30 u  (Tijden zijn in overleg uiteraard aan te passen aan uw wensen)

Aantal personen?

De workshop is voor minimaal 10 deelnemers. Bij grotere gezelschapen delen we voor het eerste deel van het programma de groep op in twee groepen. U dineert uiteindelijk allemaal samen.

Beschikbaar?

Op afspraak, u bent alle dagen welkom vanaf 09.00 u. Feestdagen gesloten. Gebruik het contactformulier voor informatie over beschikbare data. Een bezoek aan Het Paddenstoelenhuis is niet weersafhankelijk.

Arrangement incl?

Gezamenlijk bereiden en eten van alle gerechten
Koffie of thee bij ontvangst
Koffie, thee, fris, sap, bier of wijn gedurende het diner
Bakje Paddenstoelenmelange (150 gram p.p.) en alle recepten mee naar huis

Prijs?

vanaf € 65 per persoon (workshop, rondleiding, 4-gangen diner inclusief drankjes). Deze prijs is inclusief BTW

Waar?

Het Paddenstoelenhuis, Achterschaijkstraat 16a, 5351 NB Berghem
route? klik hier

Heeft u speciale wensen? Wilt u samen met onze kok vooraf het menu bepalen? Ook dat kan. Neem contact met ons op om deze kookworkshop aan te passen aan úw wensen.