Kinderkookcafé

Welkom in Het Paddenstoelenhuis voor het Paddenstoelenhuis Kinderkookcafé.

Jullie worden ontvangen in Het Paddenstoelenhuis met limonade en iets lekkers. Daarna bespreken we samen het menu en worden de taken verdeeld. We duiken de keuken in en onder begeleiding van het team van Het Paddenstoelenhuis maken jullie stap voor stap de verschillende Paddenstoelenhuis-gerechtjes klaar. En al dat lekkers eten we daarna natuurlijk lekker samen op. Je kunt kiezen voor een feesthapjes-menu, een high-tea met heerlijke cupcakes, maar ook bijvoorbeeld voor een echt diner. Tussendoor brengen we natuurlijk een bezoekje aan de paddenstoelenkwekerij, waar je zelf kan zien hoe paddenstoelen groeien. Een kinderkookcafé duurt 3 uur. Het menu kiezen we samen vooraf en is afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de groep.
Ook leuk als kinderfeest.

Kinderkookcafé met gasten

De naam zegt het al. Lekker koken in Het Paddenstoelenhuis en daarna het eten serveren aan je eigen gasten in je eigen Paddenstoelenhuis-restaurant.

Jullie worden ontvangen in Het Paddenstoelenhuis met limonade en iets lekkers. Daarna bespreken we samen het menu en worden de taken verdeeld. Twee uur vóór de gasten arriveren gaan we zo samen aan de slag om een 3-gangen-Paddenstoelenhuis-‘diner’ te maken. Snijden, bakken, proeven, servetten vouwen, tafel dekken, noem maar op. Daarna mogen je ouders, grootouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen zich door jou laten bedienen in ons eigen Paddenstoelenhuis-restaurant. Na het eten gaan we samen met de gasten natuurlijk nog even naar de paddenstoelenkwekerij.
Ook leuk als diner voor een familiedag!

 Dit mag u verwachten:

  • Ontvangst op een bijzondere locatie met limonade (ranja) en iets lekkers
  • Samen koken en samen lekker alles opeten. We kijken vooraf wat jullie lekker vinden of willen doen.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor de deur.
  • Leuke paddenstoelenspullen in onze giftshop
  • Leuk als kinderfeest!

Kinderkookcafé

Tijd?

Een Kinderkookcafé duurt 3 uur.

Aantal personen?

Een Kinderkookcafé kost €225, hiervoor kunnen maximaal 8 kinderen deelnemen. Meer kinderen kan natuurlijk altijd. U betaalt dan extra.

Beschikbaar?

Op afspraak. Feestdagen gesloten. Niet weersafhankelijk.
Let op: We zitten op dit moment vol. Wij organiseren weer volop kinderkookfeestjes in 2024!

Arrangement incl?

Gezamenlijk bereiden en eten van alle gerechten. Menu in overleg.
Onbeperkt limonade (ranja) of thee voor de deelnemers.
Klein presentje voor alle aanwezigen

Prijs?

Een Kinderkookcafé kost € 225, hiervoor kunnen maximaal 8 kinderen deelnemen. Kom je met meer dan 8 kinderen dan kost het €23 extra per kind. Voor elk Kinderkookcafé geldt een aanbetaling van €50, dit zorgt ervoor dat de reservering vast staat in de agenda. Extra’s tegen kleine meerprijs mogelijk.

Wie?

René en/of Marja van de Vorle zijn uw gastheer en/of gastvrouw.
Het Kinderkookcafé wordt door ons begeleid. We vragen van u de aanwezigheid van één volwassene per groep. Deze volwassene hoeft niet te helpen. Koffie/thee en een hapje voor die persoon zijn natuurlijk inbegrepen.

Waar?

Het Paddenstoelenhuis, Achterschaijkstraat 16a, 5351 NB Berghem

Kinderkookcafé met gasten

Tijd?

Als lunch: aanvang 10.30u, eten om 12.00u, eindigt om 13.30u
Als diner: aanvang 15.00u, eten om 17.00u, eindigt om 18.00u

Aantal personen?

Het Kinderkookcafé met gasten organiseren we vanaf 12 personen (koks e/o gasten)

Beschikbaar?

Op afspraak. Feestdagen gesloten.

Arrangement incl?

Gezamenlijk bereiden en eten van alle gerechten.
Onbeperkt limonade (ranja) en/of thee voor de deelnemers.
2 consumpties voor de gasten.

Prijs?

Een Kinderkookcafé met gasten kost €25 per kok en €25 per eter, inclusief onbeperkt limonade voor de koks en 2 consumpties voor de eters. We gaan uit van tenminste 12 personen. Voor elk Kinderkookcafé geldt een aanbetaling van €50, dan staat de reservering vast in de agenda.

Wie?

René en/of Marja van de Vorle zijn uw gastheer en/of gastvrouw.
Het Kinderkookcafé wordt door ons begeleid. We vragen van u de aanwezigheid van één volwassene per groep. Deze volwassene hoeft niet te helpen. Koffie/thee en een hapje voor die persoon zijn natuurlijk inbegrepen.

Waar?

Het Paddenstoelenhuis, Achterschaijkstraat 16a, 5351 NB Berghem

Lijkt het je leuk om voor gasten te koken, maar heb je nu even niets te vieren? We organiseren regelmatig rondleidingen en (mini-)workshops waar je individueel voor kunt inschrijven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te horen.

Kinderfeest organiseren? Wij zitten op dit moment vol! Kies jouw datum in 2024!