Het Paddenstoelenhuis stopt.

Berghem, augustus 2023

Beste klanten, lieve allemaal,

Het is met pijn in ons hart dat we jullie het nieuws brengen dat wij stoppen met ons bedrijf.

In 1995 zijn we hier in Berghem ons bedrijf gestart en we hebben met veel liefde en passie onze Paddenstoelenkwekerij en Het Paddenstoelenhuis opgebouwd, steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Een aantal jaar geleden hebben we met succes de switch gemaakt naar de teelt van bijzondere paddenstoelensoorten, zoals de maitake. Een markt met veel mogelijkheden en kansen. Tegelijkertijd is bij ons het besef gegroeid dat ons familiebedrijf voor een succesvolle toekomst nog verder zal moeten groeien. En met dat besef kwam uiteindelijk ook het besluit dat wij zélf die grote stap niet meer gaan zetten. Dat betekent dat we gaan stoppen met onze kwekerij.

De paddenstoelen dag in dag uit, de vele bijzondere momenten, de lieve en trouwe klanten, de bedrijven en mensen waarmee we samenwerken, de warme interesse van bezoekers, de lieve mensen die hier werken en gewerkt hebben, we gaan het straks natuurlijk allemaal ontzettend missen. Maar we kijken met liefde terug. En hoewel dit het einde markeert van een hoofdstuk, is het niet het einde van ons verhaal. Wij gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging!

We willen iedereen bij deze graag bedanken. Ons bedrijf kon alleen groeien dankzij jullie hulp, betrokkenheid, vertrouwen en positieve energie!

De verkoop bij onze automaat stopt. Een aantal van onze activiteiten loopt achter de schermen nog even door. Vanaf dit moment nemen we geen nieuwe boekingen meer aan voor Het Paddenstoelenhuis. Voor vragen of meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

Voor nu sluiten we af met een dank je wel en tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Familie van de Vorle